20080212

Olmasını İstediğim Mantıklı/Mantıksız Şeyler ve Bir Daha Dünyaya Gelsem?

uvmk hanım'ın işaretlemesi üzerine işte cevaplarım ._. oysa daha bugün sınıftan iki bağyan arkadaş bir deftere hayatta yapmak istedikleri şeyleri yazarken (the bucket list diye bi film izlemişler) bana sorduklarında bir cevap bulamadım. bağyan dedim özellikle çünkü sanırım kızlar gelecek planlamada daha başarılı. şimdi düşünecek zamanım olduğuna göre: -daha çoz özgüven daha az kuruntu daha çok hırs daha az ego daha çok ilham daha az endişe kısaca god mode on. -japonyada bir süre hakkını vererek yaşamak isterim. -hmm hatırladım paralı asker olmak isterdim eskiden ahah (gizlice hala arzuluyorum) -hobilerimin birisinde uzman ve sanatçı duyarlılığının doruklarında olmak isterim. elektronik müzük mesela. bu yine en realisti oldu gibi. -biraz daha yavaşlatılmış yaşamayı ya da daha hızlı düşünmeyi isterim. etrafımda olanların tamamının farkına varmayı. çok şey istediğim için çok utanıyorum. ama istemediğim birşey dünyaya tekrar gelmek olabilirdi. hani fotoğraf haber vermeden çekilince güzel çıkar ya, onun gibi birşey sanki. şimdiyse benim işaretlediklerime geldi sıra; mammamiyya ve hakan

3 comments:

jane de lus said...

yareppim. nedir bu japonya askı anlayabilmiş degilim. akım desem akım değil, populer oldu dile düştü desem öyle degil, herkesin içinde bi japon sevgisi, japonya askı. yapmayalım boyle seyler rica ediyorum. fransamıza italyamıza nolmus.
bakınız japonyada karsılasacagınız freakler soyle:

http://www.japaneselifestyle.com.au/japan_picture/albums/upload/tokyo/harajuku/harajuku_IMG_1334.jpg

http://www.japaneselifestyle.com.au/japan_picture/albums/upload/tokyo/harajuku/harajuku_IMG_1137.JPG

http://www.japaneselifestyle.com.au/fashion/image/cosplay.jpg

bu simdi ankarada yasasa "la bebe" demez miydik kendisine, öyle bir düşmüşlük, öyle bir dıslanmıslık, öyle bi sefillik..

http://www.japanesestreets.com/photos/data/media/133/70224-8294-JP.jpg

Unknown said...

ahah la bebe. o tipler için gitmiyorum zaten. o tipler giderek buraya geliyor. önce amerika hemen ardından britanya ver elini italya fransa, dillerdeki telaffuz 'le bebe' olacak. sonra istanbul ankara gerisi malum. ordan doğuya gitmez zaten en doğu rusya.

Unknown said...

berk sen bir erkeksin. erkek adamın listeyle ıvır la zıvırla işi olmaz. delikanlı gibi davran iki dakka zilli.