20071209

oldu bu renkler

nerden buldum nerden dinledim hatırlamıyorum. bugünlerde hatırladığım şey yok zaten. beni çeken üzerindeki eskicilik havası, ironik sözleri oldu belki. lakin! bu şarkı yüzünden remiks yapmayı öğrenebilirim. nerden bulmuşlarsa; o içindeki levet yüksel - zalim sample'ını ur temizleyen bir cerrah gibi çıkartmak istiyorum. ne gerek var? havanın saat 5te kararması beni derinden yaralıyor. ben ki en kötü günümde olayım, saat 12 olsun, gölgelerimiz en kısa olsun, kendimi rahat ve mutlu hissedebilen bir insanım. başka da nasıl mutlu olunacağını bilmiyorum. bir de... kadıköy neden en geç 8de kapanıyor. barlar sokağı dışında bir uyumuşluk, ölmüşlük... not: şarkı çalışmıyorsa artık çalışıyor.

4 comments:

Mübe said...

kadıköy candır bence. taksimi aynı ölçüde nezih bulmuyorum. çok bir evim kadıköy. barlar sokağı. kaldırım taşlarının dili olmasını istiyorum bazen. unuttuğum ayrıntıları bana hatırlatsın diye. sonra bu kadar bildik bir yer olması beni rahatsız ediyor tanınmamak istediğim anlarda. gitmekten kendimi alamıyorum. haftasonu akşamları saatlerimi geçirsem de sanırım en çok haftaiçi akşamüstlerini seviyorum.

Unknown said...

evet candır kadıköy. ve evdir. erken kapanıyor ama o boş sokaklarda yürümenin tadı da ayrı. şehirde yalnız olma hissi, medeni fanteziler... nezih 24 saat açık olsun anlaşalım.

Mübe said...

benim için bir mahsuru yok : )

Unknown said...

bence taksim kadıköyden 16 kat daha süper biryer. hem gece 4 de bile kalabalık oluyor heryer.

ayrıca müzik açılmıyor.