20080527

istiyorum! HEPSiNi!

uykudan uyanmakla kahvaltı niyetine söylenen yemek siparişi arasındaki çalan zili duymak için kulaklıklarımı kullanmamak zorunda kaldığım o gergin aralıktan sonra teselliyi bu robot abilerde buldum. ve kaybolan virgüllerimi aramak için epik bir yolculuğa çıktım. karanlıkta uzun bir kaldırım boyunca yürüdüm. sadece sokak lambaları aydınlatıyordu yolumu ve akan burnumu hamburgerle gelen peçeteye siliyordum. gördüğüm ilk bara girdim. içerde bu robot abiler çalıyordu. düşünsene abi bardasın sahnede robotlar çalıyor. şimdi bu saynsfikşın mıdır, sıtimpank mıdır yoksa filmnoir midir lan? çalıyorlar, sen önünde bardağın, hayatının yakın tarihli planlarını yapıyorsun. yalnızsın, herkes yalnız, çünkü damı olan bu bara giremiyor. bak bu da güzel fikir oldu. annesi evde kızdığı için sevgilisini barda bafilemek isteyen yirmibeşliklerden de kurtulmuş olduk. sonra arkadan bir dangoz diyor ki; "robotlar çok hissiz çalıyor, insan dokunuşundan uzak". gegen die wand, sahne bilmem kaç, şişe büyük bir hızla kafaya geçirilir. daft punkla büyümüş nesiliz robota açız ahaha... şu koca internetyada takip etmeye değer gördüğüm tek strip wondermarkla sizi de tanıştırmak isterim pls.

3 comments:

Jack said...

a) saynfikşın, çünkü robotlar hayatımıza girmiş.

b) sıtimpank, çünkü robotlar müzik yapıyor.

c) filmnoir, çünkü robotlar hayatımızda ve bizim yerimize müzik yapıyor (ayrıca soldaki kafa çok çirkin)

d) hepbiri.


daftpunk bana birşey öğrettiyse o da "robotlar müzik yapamaz, dans eder, müzik bizim işimiz"

Unknown said...

ahaha film noir olma nedeni süper.

bunlar seri üretime geçer satışlar başlanırsa her mekan sahibi almaz mı? elektrik faturası + her ay başı yağla = çok cazip masraflar. Amatör müzik gruplarının köküne dökülen kibrit suyunu görür gibiym.

Jack said...

otomatiğe bağlamış şekilde sayko killığğğ keskösee diye yırtınan amatör gruplar varken, robotlara neden para harcasınlar. bu, eğlence mekanına gelen insan türüne göre repertuar düzenleyen zihniyetin sonucudur. ama sonuçta robot işine girsek farklı bişey olduğundan para kazanırız. 3-5 tane de robot seyirci koyup, vokale devreleri yakacak şekilde "çok yakışıklısıaaan" diye bağırması için programlardık, kıyak olurdu.