20071202

uçak kazaları

ben televizyon izlemem. radyo nadiren dinlerim. gazeteyi görürsem okurum. dünyayla iletişimimi bbc news feed sağlar. uçak kazasını da böyle öğrendim. uçak kazaları önemlidir. tüm dünyayı ilgilendirir. nijeryada 20 yolculu uçak düşsün herkes bilir. izmit viyadüğünden vib otobüsü uçsun 48 kişi ölsün bu yerel bir haberdir. olan ülke dışında kimse ilgilenmez. uçak kazaları evrensel duyarlılığın doruk noktasıdır. dünya barışı için uçak kazalarına evet. zamanları bol olsaydı fizikçiler bu problemi de kesin çözerdi. toprakları bol olsun.

1 comment:

Elenia Guenic said...

Son zamanlarda farkettim ki; yabancı özentiliği izlenen kanalların seçimiyle alakalı olarak da başgöstermekte."Ben hiç dizi izlemem" yok efendim "ben hiç tv seyretmem" diyenler; Cnbc,ntvmsnbc,e2 gibi kanalları izlemeyi tv den saymıyor olsa gerek ki; hava atmak maksadıyla bile bunları izliyorum diyorlar.Buraya kadar olan kısmı seninle ilgili değildi Berk.Sadece yazdığın konudan yola çıkarak söylemek istedim.Seninle ilgili olan kısma gelince;Seyrettiğin dünya televizyonu bbc news feed'i bırak dünyaya dön.
Bilmem anlatabildim mi? En azından düşünürsen ne mutlu bana.Yazdıklarına biraz da eleştirel gözle bakmak istedim Berk..hoşgörülü olmanı umuyorum.saygılar.